Modele rusoaice

Modelele cu vechime incearca sa schimbe regulile Industriei, Dar schimbarile se production foarte prêté. Unele cas de Moda spun ca acest Trend, Al ira recrutate Inca de MICI pentru prezentari de MODA, va inceta in curand, pentru ca e greu de lucrat cu Minori si ca multe DIN Fetele atat de tinere Lucrezia un un sau Doi, si apoi dispar in anonimat. ASA vor disparea si problemele denuntate dans documentarul “Girl Model”, Spera EI. Hailey Hasbrook, o Tanara de 17 Ani, a dezvaluit ca Era nevoita sa Lucrezia Ore suplimentare, pierdea nopti intregi si week-end-URI si ce Primea in schimb… haine, niciodata Bani. De altfel, Designerul a si recunoscut public: “modelele noastre sunt platite” in Natura “. Daca nu vor sa Lucrezia cu noi, sa nu o FACA “, scrie huffingtonpost.com filmul” Girl Model “scoate in evidenta partea intunecata a Industriei Modeling-ului, plina de tinere fete Care pleaca in Orase mari, Cu Gandul ca vor Scapa de necazuri, Dar ajung PE parcurs victime ALE sistemului. Modelele sunt la fel de usor de exploatat, PE Cat sunt de idolatrizat. Noaptea trecută, la Moscova a fost înregistrată cea mai puternică ninsoare DIN ultimii 140 de Ani.

Urmăriți în Galeria Foto imagini DIN Capitala rusă. Portalul weirdrussia.com publică o Galerie Foto cu unele dintre cele mai Frumoase Cooper de Liceu DIN Rusia. Lansat Miercurea trecuta la New York, filmul urmareste Drumul catre o viata mai buna al unei fete de 13 Ani, luata DIN Casa EI DIN Siberia si Dusa la Tokyo cu promisienne ca va avea o cariera fabuloasa in Moda. PE 15 février este marcată ziua retragerii trupelor sovietice DIN Afganistan. Exact acum 30 de Ani, ultimii militari au trecut Podul peste amudaria, fluviul de Frontièra între uniEST sovitică și Afganistan. Designerii filé ca, incetul cu incetul, va reveni trendul supermodelelor, Care le pot promova mult mai bine brandurile. “Oamenii s-au saturat sa Vada fetite MICI PE podium. Nu au niciun fel de experienta de viata.

Si nu e de ajuns sa FII superba. Trebuie sa ai si experienta sa te descurci in lumea ModeI “, sustin tot mai multe Voci din aceasta industrie.